Anita en Manon lopen weg, Anita heeft de hand op de schouder van Manon

Mag het iets meer zijn?

15 juli 2024

Jazeker mag dat. Als je ons om hulp vraagt en we starten een op maat gemaakt programma, dan is daarin ruimte en tijd voor de omgeving.

Je staat er ook als partner, familielid of werkgever niet alleen voor

Als er prijs op gesteld wordt, kan een geliefde aanhaken bij een gesprek en vragen stellen, zorgen uiten of advies vragen.

We nodigen werkgevers uit om hun vragen en/of wensen te uiten, hebben tussentijds en na afloop van het programma contact om de voortgang te evalueren en bv helder te maken, wat onze cliënt op de werkvloer nodig heeft om succesvol te re-integreren.

Ook na het programma zijn we er.

We plannen sowieso 2 vervolg gesprekken om vinger aan de pols te houden tijdens de re-integratie.

Maar soms gebeuren er heftige dingen in iemands leven, zoals ziekte of verlies en is er behoefte aan wat meer. En uiteraard ben je dan ook van harte welkom.

Zo kwam een jonge moeder bij ons terug omdat ze een vervelende ziekte bleek te hebben en een lang en zwaar medisch behandelplan het hoofd moest bieden. Elkaar tussen alle behandelingen door even spreken, is voor haar heel prettig en ondersteunend.

Vorige week waren we even aan het videobellen, ze zat heerlijk in de achtertuin toen haar kinderen uit school kwamen. Ze draaide camera even om, om mij voor te stellen aan haar vrolijke kroost. Eén van hen vroeg; “Wie is die mevrouw?”

Zonder nadenken antwoordde ze; “Dat is mama’s coach-achtige vriendin!”

Wat hebben we gelachen en wat een mooi compliment! Daar doen we het voor! En bij Mind-Ware mag het altijd “iets meer” zijn.

Je bent van harte welkom

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor Mind-Ware updates