WIJ ZIJN ER OOK VOOR DE WERKGEVERS

Verminder verzuim en verhoog productiviteit met Mind-Ware Coaching

Herken jij een hoog verzuim binnen je organisatie? Elke werkgever weet dat een zieke werknemer niet alleen de persoon zelf, maar ook de organisatie beïnvloedt. Het gaat verder dan alleen de directe kosten van verzuim.

Maar wat als er een oplossing was? Een manier om dit verzuimpatroon te doorbreken, werknemers te ondersteunen en de productiviteit te verhogen?

Afbeelding van twee mensen die elkaar de hand schudden.

Wij begrijpen de uitdagingen

Bij Mind-Ware begrijpen we de uitdagingen waarmee werkgevers worden geconfronteerd in een wereld waarin stress en burn-out steeds vaker voorkomen. Daarom hebben we een specifiek coachtraject ontwikkeld dat zich richt op het welzijn van werknemers en het verminderen van verzuim.

Hoe zou het voor jouw organisatie zijn als:

 • Een zieke werknemer snel en effectieve coaching krijgt zodat er een sneller herstel optreedt?
 • Het domino effect wat kan ontstaan bij een zieke binnen het team wordt voorkomen?
 • De organisatie minder hoeft te investeren in verzuimbegeleiding, productiviteits-verlies en mogelijke vervanging

 • Met onze expertise in stressmanagement en burn-outpreventie begeleiden onze ervaren coaches, Anita en Manon, werknemers naar een staat van zelfvertrouwen en veerkracht. Dit zorgt voor een positieve invloed op hun werkprestaties en helpt hen om te gaan met de uitdagingen van de moderne werkomgeving.

  Het Mind-Ware effect:
  Wat kun je verwachten?

 • Diepgaand inzicht: Onze vier op maat gemaakte sessies onthullen onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen die werknemers kunnen tegenhouden. Dit inzicht is de sleutel tot verandering en groei.
 • Zelfvertrouwen en rust: Door het doorbreken van belemmerende patronen krijgen werknemers meer zelfvertrouwen en innerlijke rust. Dit resulteert in een verbeterde focus, productiviteit en welzijn op de werkvloer.
 • Duurzame resultaten: Onze aanpak is gericht op langdurig succes. We reiken werknemers de tools aan die ze nodig hebben om effectief om te gaan met stress en burn-out, waardoor de kans op terugval wordt verminderd.

 • Bespaar op verzuimkosten en verbeter uw bedrijfsresultaten

  Met Mind-Ware investeer je in het welzijn van je werknemers, en tegelijkertijd in het succes van je organisatie. Verminder het verzuim, verhoog de productiviteit en creëer een positieve sfeer.

  Mind-Ware verzorgt ook groepstrainingen voor stressreductie en neemt assessments af.

  Weten hoe anderen Mind-Ware hebben ervaren?

  Janet Bade Manager huisartsenspoedposten huisartsen Drenthe

  Ik verwees een medewerker door naar Mind-Ware die al langere tijd op zoek was naar handvatten hoe om te gaan met de ervaren werkdruk. Die werkdruk gaf haar op dat moment heel veel fysieke en mentale klachten waardoor uitval van deze medewerker bijna niet te voorkomen was. De begeleiding heb ik positief ervaren. Vooraf waren de tijdsinvestering en de kosten helder. De evaluatiegesprekken op de helft en aan het einde van het traject gaven mij als leidinggevende inzicht. Het contact met Anita als coach was prettig en laagdrempelig voor zowel medewerker als mij en zorgde voor continuïteit voor de medewerker, de organisatie en voor mij als haar leidinggevende. Het heeft de medewerker inzicht gegeven in haar patronen, hoe zij daar op een andere manier naar kan kijken en welke invloed zij daarop had. Ze kreeg duidelijke tools om daar anders mee om te gaan. Voor mij als leidinggevende heeft het opgeleverd dat er tijdig professionele hulp is ingeschakeld waardoor volledige uitval voorkomen kon worden.

  Monique Olthuis Manager in de gehandicaptenzorg

  Het moment dat ik dacht ik heb nu hulp nodig was het moment dat ik ziek werd door een ontsteking aan mijn evenwichtsorgaan. Mijn lichaam gaf letterlijk aan tot hier en niet verder. Ik had achteraf al heel lang klachten van overbelasting. Uiteindelijk een gesprek bij de bedrijfsarts gehad en die verwees mij door naar Mind-ware. Een eerste intakegesprek gehad en heb ik informatie gekregen over de werkwijze om te kijken of er een klik was. En deze was er... De begeleiding en aanpak was erg fijn, persoonlijk, vanuit betrokkenheid en laagdrempelig. Tijdens de gesprekken en oefeningen werd ik steeds bewuster van mijn eigen handelen. Alleen ik kon de dingen veranderen om mijzelf beter te voelen en dingen in mijn leven anders in te gaan richten. Ik leerde mijn grenzen beter aan te geven, en elke dag een moment voor mijzelf te pakken om te ontspannen. Daarnaast andere keuzes te maken in het leven, wat beterde bij mij past. Dit heeft geresulteerd dat ik een andere baan heb gezocht. Mind-ware heeft mij geholpen om zelf in te zien wat ik anders in het leven zou willen. Nog altijd kijk ik heel positief terug op de begeleiding die ik toen heb gehad en gebruik ik nog dagelijks de handvatten die ik toen heb geleerd te gebruiken.

  Mark

  Ik was bang voor alles en daardoor reageerde ik altijd vanuit angst. Ik leefde niet meer echt maar stond in de overlevingsstand. Anita jij hebt mij geholpen hoe ik dingen ook anders kan zien en ze echt aan te gaan in plaats te vermijden. Ik ben er nog niet maar ga met veel meer vertrouwen de toekomst in!

  Annet

  Dank je wel voor dit fantastische intensieve traject! Het was zeer intens maar heeft me zoveel opgeleverd. Ik weet nu voor de rest van mijn leven hoe ik mijn leven wil leiden en hoe ik dat moet doen. Dank! Dank! Dank!

  Femke Waldeck

  Ik vind de maatschappij snel, hard en het voelt alsof ik achter de feiten aan loop. Ik heb daardoor veel behoefte aan controle en last van frustratie. Ik heb geleerd dat ik een ander niet kan veranderen. Maar…ik kan wel veranderen hoe ìk daarmee omga. Ik heb geleerd los te laten en mezelf te hervinden en voordat de paniek toeslaat op de reset knop te drukken en een ogenschijnlijk moeilijke situatie anders te benaderen. Ik heb geleerd hoe ik de dingen aanpak en waar dat vandaan komt, maar belangrijker nog hoe ik dat in positieve zin kan veranderen en een betere versie van mijzelf kan worden. Eerlijk is eerlijk, het was een intensief traject en ik ben nog aan het leren, maar ik snap nu hoe het voor mij werkt en ik weet wat ik kan doen als iets niet “lukt”. En dat is zo’n fijn gevoel! Anita heeft mij aan de hand hebt genomen en ze heeft mij mooie, maar vooral praktische toepassingen geleerd. Ik heb gekozen voor een nieuwe aanpak en dat voelt goed!

  Mind-Ware: Specialisten in het effectief & duurzaam wegnemen van stress gerelateerde klachten!

  Het resultaat telt...

  Blijf op de hoogte en schrijf je in voor Mind-Ware updates