Mariëlle Bus

Ik was in een situatie terechtgekomen waar ik niet zelf voor had gekozen, waartegen ik me inwendig verzette, maar waarvan ik vond dat ik er wel mee moest kunnen omgaan…. Wéten dat je eigen blik op de situatie zorgt voor een selffulfilling prophecy betekent nog niet dat je je ‘zo maar’ kunt bedienen van een andere blik. De blik die ik zelf had gevormd had haar oorsprong in mijn eigen verleden, en deed zich voor zowel in privé-situaties als werk gerelateerd.

Mind-ware had ook een collega goed geholpen, het klonk helpend. Een eerste gesprek met Manon – in coronatijd, dus digitaal – maakte dat ik er vertrouwen in durfde te hebben.

De begeleiding en aanpak was heel no-nonsense, en dat voor materie die gemakkelijk als ‘zweverig’ versleten kan worden. Deze aanpak sloot aan, zette me aan het werk.

Het heeft me opgeleverd dat ik me op dit moment op geen enkele manier nog bedien van de gedachten die niet-helpend zijn, of zelfs mezelf kleiner maken. Ik heb weer plezier in wat ik doe en voel me daar erg in gesteund en geholpen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor Mind-Ware updates