Monique Olthuis

Het moment dat ik dacht ik heb nu hulp nodig was het moment dat ik ziek werd door een ontsteking aan mijn evenwichtsorgaan.
Mijn lichaam gaf letterlijk aan tot hier en niet verder. Ik had achteraf al heel lang klachten van overbelasting.
Uiteindelijk een gesprek bij de bedrijfsarts gehad en die verwees mij door naar Mind-ware.
Een eerste intakegesprek gehad en heb ik informatie gekregen over de werkwijze om te kijken of er een klik was. En deze was er…
De begeleiding en aanpak was erg fijn, persoonlijk, vanuit betrokkenheid en laagdrempelig. Tijdens de gesprekken en oefeningen werd ik steeds bewuster van mijn eigen handelen. Alleen ik kon de dingen veranderen om mijzelf beter te voelen en dingen in mijn leven anders in te gaan richten. Ik leerde mijn grenzen beter aan te geven, en elke dag een moment voor mijzelf te pakken om te ontspannen.
Daarnaast andere keuzes te maken in het leven, wat beterde bij mij past. Dit heeft geresulteerd dat ik een andere baan heb gezocht. Mind-ware heeft mij geholpen om zelf in te zien wat ik anders in het leven zou willen.
Nog altijd kijk ik heel positief terug op de begeleiding die ik toen heb gehad en gebruik ik nog dagelijks de handvatten die ik toen heb geleerd te gebruiken.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor Mind-Ware updates