Tim

Toen ik startte met mijn nieuwe functie: Teamleider Zorg bij Het Leger des Heils, gaf ik aan graag coaching te ontvangen. Ik zag wel voor me dat ik tegen issues en mezelf aan zou kunnen lopen in die nieuwe rol.

De a.i. locatiemanager van mijn zorgorganisatie was met Mind-Ware bekend. Na een kennismaking met Manon was direct duidelijk dat de klik er was en voelde ik het vertrouwen wat nodig is voor effectieve coaching.

De aanpak was verfrissend en vernieuwend. In de eerste sessies volgde eyeopener na eyeopener voor mij. Het vervolgens consolideren van wat ik leerde was het lastigste, gelukkig was Manon écht bereikbaar voor me wanneer ik het tussendoor nodig had om even ‘in te checken’.

Allereerst heeft het traject bij Mind-Ware mij persoonlijke groei gebracht. In een periode waar ik professioneel en privé razendsnel ontwikkelde was het een anker waar ik dankbaar gebruik van maakte. Ik heb meer inzicht in mijn persoonlijke motivaties. Ik heb tools geleerd die ik toepas in bijvoorbeeld stressvolle situaties.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor Mind-Ware updates